Zibrasport

Hjelmen er det absolut vigtigste!

Hvis du besøger vores stand ved Hingstekåringen i Herning, kan du deltage i konkurrencer og vinde flotte ridehjelme fra Scharf (og hvem vil ikke gerne vinde sådan en hjelm?!). Vi har besøgt Christina Scharf, der er producerer de meget populære Scharf-ridehjelme, og i indslaget fortæller Christina om historien bag Scharf, om det at designe og producere ridehjelme og ikke mindst om hvorfor sikkerheden er så vigtig.

Vind Scharf Ridehjelme og lækkert udstyr
Vi er stolte af at være sponsorer af den 5* Grand Prix tur, og derfor har vi udskrevet konkurrencer i forbindelse med Grand Prix fredag og Grand Prix Special lørdag. Alt du skal gøre er at gætte på, hvem der vinder klasserne, og så deltager du i lodtrækningen om Scharf Ridehjelme og Zibrasport Equest udstyr til din hest (et sæt består af Fleece, underlag og hood).

Kom forbi vores stand i hal J1 (vi deler stand med Nivo) og deltag i konkurrencen

Se mere om Scharf Ridehjelme og udstyr