Avl

Ikoniske avlshopper: Feline Ask

En af de mest betydningsfulde avlshopper på stutteri Ask er den lille seje Feline Ask (Carthago Z x Florence Ask) født i 2000. Feline er blot 162 cm i stang men på trods af det, har hun været særdeles succesfuld i sporten, hvor hun har været udtaget til UVM og gået internationale klasser. Udover selv at være en fantastisk atlet, så har Feline også bidraget i avlen på fornemmeste vis. Hun er blandt andet mor til superhoppen Fendi Ask og morfor til avlshingsten Fidelio Ask. I videoen nedenfor fortæller Bettina Møller fra Stutteri Ask, hvad det er der gør Feline så særlig – både som avlshoppe og som springhest.

Dette indhold kræver en premium profil

Få adgang nu
Læs mere om Premium

Har du allerede en profil?

Log ind

Zibrasport Premium

For ned til DKK 49 / måneden får du:

  • Live stream alle større konkurrencer, turneringer og championships fra DK
  • Anmeld alle vores begivenheder lige når det passer dig
  • Hundreder af videoer med alt omkring heste, vi producerer nyt indhold hver uge
  • Adgang til premium indhold. Vi dækker det seneste i equestrian sports hver dag
Bliv Premium i dag