Betina glæder sig til at overtage Donkey Boy

Zibrasport Equest har mødt Betina Jæger, der skal stå for Hesselhøj Donkey Boys videre uddannelse, når den efter Hingstekåringen i Herning får hjemme på Helgstrand Dressage i Nordjylland.
Og den rutinerede dressurrytter kan slet ikke vente med overtage tøjlerne på den veluddannede guldmedaljehingst.

Hesselhøj Donkey Boy har under berider Jan Møller Christensen haft en enestående karriere indtil nu, hvor hingsten netop er fyldt 8 år.
Ekvipagen har siden den som 3-årig stod som præmiehingst i Dansk Varmblod i 2015, vundet Dansk Rideforbunds Championater for 4-års, 5-års, 6 års og 7-års heste i årene 2016-2019 og tillige vundet medalje ved Verdensmesterskaberne for unge heste.

Dertil har hingsten haft en fantastisk karriere som avlshingst sideløbende med dens uddannelse. Tapningen af hingsten er foregået hos Jan Møller Christensen på Noagaard.

Jan Møller Christensen rider og uddanner dagligt et stort antal talentfulde unge og ældre heste, og vil fortsat have mange heste i træning for Alexandra Andresen og Equi Stallion ApS. Dette arbejde harmonerer mindre godt med fortsat at skulle forestå tapningen af Hesselhøj Donkey Boy.
Med henblik på at fortsætte hingstens fokuserede uddannelse frem mod Grand Prix og samtidig sikre, at han er til rådighed for avlerne, er det aftalt, at hingsten efter hingstekåringen i Herning – hvor Donkey Boy rides af Jan Møller Christensen – skifter rytter til Betina Jæger hos Helgstrand Dressage og samtidig opstaldes hos Helgstrand Dressage i Vodskov.

Samtidig udbydes hingsten fremover til de danske og internationale avlere via hingstestationen hos Helgstrand Dressage.

//Pressemeddelelse//

 

Skriv et svar