Zibrasport

Sådan arbejder en rideterapeut

For nylig bragte folkeskolen.dk et indlæg om, hvor effektiv hesteterapi er for unge mennesker, der har fysiske og psykiske funktionsnedsættelser. Ligeledes har et forskningsprojekt med titlen ”Rideterapi som behandlingsmetode for børn med autisme – en kvalitativt studie” fra Karolinska Instituttet, der er et af Europas største medicinske universiteter, påvist, at rideterapi er med til give god livskvalitet.
Vi har interviewet Maja Frederiksen – indehaver af Frederiksens Isheste – hvis cv bl.a. indeholder titlerne: Certifiiceret Centreret Rideinstruktør Level 2, Modul 1 og 2 på skolen for Rideterapi samt Formand for Rideterapeutforeningen, og hun giver et indblik i sit spændende arbejde med heste og mennesker.

Dette indhold kræver en premium profil

Få adgang nu
Læs mere om Premium

Har du allerede en profil?

Log ind

Zibrasport Premium

For ned til DKK 49 / måneden får du:

  • Live stream alle større konkurrencer, turneringer og championships fra DK
  • Anmeld alle vores begivenheder lige når det passer dig
  • Hundreder af videoer med alt omkring heste, vi producerer nyt indhold hver uge
  • Adgang til premium indhold. Vi dækker det seneste i equestrian sports hver dag
Bliv Premium i dag