Sådan arbejder en rideterapeut

For nylig bragte folkeskolen.dk et indlæg om, hvor effektiv hesteterapi er for unge mennesker, der har fysiske og psykiske funktionsnedsættelser. Ligeledes har et forskningsprojekt med titlen ”Rideterapi som behandlingsmetode for børn med autisme – en kvalitativt studie” fra Karolinska Instituttet, der er et af Europas største medicinske universiteter, påvist, at rideterapi er med til give god livskvalitet.
Vi har interviewet Maja Frederiksen – indehaver af Frederiksens Isheste – hvis cv bl.a. indeholder titlerne: Certifiiceret Centreret Rideinstruktør Level 2, Modul 1 og 2 på skolen for Rideterapi samt Formand for Rideterapeutforeningen, og hun giver et indblik i sit spændende arbejde med heste og mennesker.

Dette indhold kræver en premium profil.

Opret profil eller opgrader til premium

Har du allerede en profil?

Log ind

Skriv et svar