Zibrasport

Sådan opfatter hesten arenaen

Som rytter ser du arenaen eller ridehallen som en arbejdsplads, eller et sted hvor du og din hest træner for at blive bedre og stærkere. Men har du nogensinde tænkt på, hvordan hesten ser arenaen? Et sted uden græs eller andre muligheder for foder. Et rum hvor hesten bliver adskilt fra sin flok. Et sted der har et ’hjemsted’ (home base), og områder der kræver forsigtig udforskning. Selv om hesten er vant til at ’arbejde’ i en arena eller hal, så ser de altid rummet med udgangspunkt deres naturlige miljø, og tilgår det efter de adfærdsmønstre, der gør dem trygge. Ifølge canadiske forskere bør etisk korrekt træning tage hestens synspunkter i betragtning, og lade hesten udforske ridehallen eller arenaen med en for den naturlig tilgang

Dette indhold kræver en premium profil

Få adgang nu
Læs mere om Premium

Har du allerede en profil?

Log ind

Zibrasport Premium

For ned til DKK 49 / måneden får du:

  • Live stream alle større konkurrencer, turneringer og championships fra DK
  • Anmeld alle vores begivenheder lige når det passer dig
  • Hundreder af videoer med alt omkring heste, vi producerer nyt indhold hver uge
  • Adgang til premium indhold. Vi dækker det seneste i equestrian sports hver dag
Bliv Premium i dag