7 elementer sikrer en sjov og alsidig undervisning

Anne Sophie Gerstorf på Christiansminde Ridecenter.

Elevundervisning skal være motiverende og sjov, samtidig med at børnene lærer at omgås heste og forstår vigtigheden af sikkerhed. Spørgsmålet er – hvordan gør man det både sjovt, interessant og fagligt på en gang i undervisningstimerne?

Det har de forsøgt at svare på hos Christiansminde Ridecenter. Her arbejdes med 7 elementer i undervisningen, sådan at børnene kommer igennem forskellige temaer i løbet af undervisningstimerne. Alexandra og Anne Sofie Gerstorf, der står for ridecenteret, har haft stor succes med konceptet, og det vækker begejstring hos både børn og deres forældre.

I linket nedenfor kan du se hele indslaget fra Christiansminde Ridecenter, hvor Alexandra og Anne Sophie fortæller om de forskellige elementer.
(kræver Premium Medlemsskab)

Skriv et svar