Nyheder

Det sker i Hagen i dag

Nanna Skodborg Merrald og Daniel Bachmann har første start i Grand Prix i Hagen i dag

I dag er første Grand Prix-start for de danske ryttere der er til start i tyske Hagen. Det er Daniel Bachmann Andersen, som først skal i ilden med Carso’ni e. Carson Ask. De har starttid kl. 14.18. Nanna Skodborg Merrald, der så flot åbnede den danske deltagelse i Hagen med en sejr i Prix St. Georges på Blue Hors Farrell i går, har starttid kl. 15.03 med Blue Hors Zack. Denne Grand Prix-klasse er kvalifikation til kür, som afvikles lørdag aften på springstadion.

De øvrige danskere i Hagen rider Grand Prix fra i morgen fredag, og den Grand Prix kvalificerer ind til lørdagens Grand Prix Special. Det drejer sig om: Nanna Skodborg Merrald/Atterupgaards Orthilia, Daniel Bachmann Andersen/Marshall-Bell, Andreas Helgstrand/Fiontini, Carina Cassøe Krüth/Heilines Danciera og Cathrine Dufour/Vamos Amigos.

Fiontini Horses & Dreams Sports Edition

Fiontini føles virkelig oplagt her i det tyske, og jeg tror vi begge glæder os til at ride ind på stævnebanen igen – vi skal igennem vetcheck i dag og er derefter klar til morgendagens start

Stemning fra morgentræningen i Hagen.

På springstadion i Hagen er Theodor Linde og Philippa Wildfang Linde til start i stor tur i dag.

Start- og resultatlister stævnet bliver livestreamet af Clip-My-Horse

Danske dressurryttere i Opglabbeek
Lone Bang Larsen har begge sine Grand Prix-heste med til Opglabbeek i Belgien denne weekend. Bakkely’s Onandt e. Onassis og Thranegaardens Rostov e. Romanov skal gennem vet. tjek i dag, mens Victoria E. Vallentins Brooklyn gik gennem dyrlægekontrollen i går, og har starttid kl. 14,46 i dag i U25 Grand Prix.
Start- og resultatlister