Dufour diskvalificeret – Carina vandt!

Carina Cassøe Krüth og Heiline's Danciera sejrede i Grand Prix Special. Foto: Baun Photo

Landsholdet førte Nations Cup ved CDI-stævnet i Compiègne, men Cathrine Dufour blev diskvalificeret på Bohemian. Carina Cassøe Krüth leverede en pragtpræstation og vandt

“Det er bare brandærgerligt, og synd for Cathrine og hele teamet omkring Bohemian”, indleder holdleder Anne-Mette Binder. Cathrine Dufour og Bohemian havde en perfekt opvarmning forud for Grand Prix Special, og parret så rigtig godt ud, men da Cathrine red ind på konkurrencebanen, blev Bohemian utryg. Cathrine gjorde sit bedste for at berolige ham, men uden held. Parret måtte opgive at komme til start.
“Nu skal Bohemian have noget positiv opmærksomhed, men lige i nuet, syntes han bare det var meget uhyggeligt, alt det der skete omkring ham,” fortsætter holdlederen.

Det har været vanskelige betingelser for rytterne under coronanedlukningen, for det har været svært at planlægge stævnedeltagelse. Bohemian har ikke været til start siden han vandt World Cup på Vilhelmsborg i oktober, og han har ikke gået ude i store rammer siden han var til start i Aachen i 2019.

Cathrine Dufour og Bohemian. Foto: Baun Photo

Carina er lavet af stål

Midt i al usikkerheden omkring Bohemian, havde Carina Cassøe Krüth starttid på Heiline’s Danciera. Og selvom landsholdet var sprængt af Cathrines diskvalifikation, holdt Carina fokus og scorede 77,872%

Man kan se Carinas ridt ved at følge dette link, tryg på videoikonet på resultatlisten, så afspilles ridtet.

“Vi kan glæde os over Carina, hun er en sej pige, hun holder fuld fokus. Hun har en lille taktfejl i den første øgning, men hun er fokuseret, og henter pointene andre steder. Hun er lavet af stål,” udtaler Anne-Mette Binder, og hun fortsætter: “Vi krydser fingre for Charlotte Heering (hun skal starte kür kl. 14.50). Jeg har den største respekt for den indsats hun har levet. Hun og Bufranco har et super fint samspil.”

Start- og resultatlister

Skriv et svar