Nyt online dressurevent – rid for Anne-Mette Strandby og Jeanna Högberg

Vil du også gerne udvikle dine ridefærdigheder og dressurkundskaber samt konkurrere mod andre hjemmefra? Så skal du fluks tilmelde dig vores nye ZyberRide-event i Helgstrand & Zibrasport Equest Online Tour. Du har mulighed for at deltage to hesteklasser og en ponyklasse, og Anne-Mette Strandby Hansen og Jeanna Högberg er klar i ”dommertårnet”. Der er tilmeldingsfrist den 31. maj, og der er fede præmier fra Kingsland på spil.

Rid og vind hjemmefra

I Helgstrand & Zibrasport Equest Online Tour part 2 kan du stille op i de to hesteklasser Helgstrand Medium Tour1*Hest (svarende til MB-niveau) og Helgstrand Small Tour1* Hest (svarende til LA-niveau) eller ponyklassen Helgstrand Medium Tour2* Pony (svarende til LA-niveau). Der er plads til 20 deltagere i hver klasse, og der er rosetter til de placerede (maks. 6 pr. klasse) samt produkter fra Kingsland til vinderen. 

Tilmelding og deltagelse

Tilmeldingsfristen er 31. maj, men tilmeldingen lukkes, hvis 20 ryttere har tilmeldt den enkelte klasse. Optagelsen af ridtet skal være indsendt senest den 7. juni, og vi offentliggør resultatet den 14. juni.  

Skarpe hjerner i dommertårnet

Det er Helgstrand-rytterne Anne-Mette Strandby Hansen og Jeanna Högberg, der bedømmer dit ridt og giver dig konstruktive kommentarer med på vejen, som du kan bruge til at komme videre i din træning med din hest eller pony. Du vil modtage din kritik og bedømmelse senest den 14. juni.

Underlag – præmie fra Kingsland. Foto: Zyberride

Fede Kingsland præmier på spil

Vinderen af Helgstrand Medium Tour1* Hest vil modtage en navy grime i str full fra Kingsland, mens vinderen af Helgstrand Small Tour1* Hest får et navy boksforhæng fra Kingsland. Til vinderen af ponyklassen Helgstrand Medium Tour2* Pony er der et underlag og en kasket fra Kingsland. Derudover er der ZyberRide rosetter til de placerede (maks. 6 pr. klasse).

Hvordan deltager du?

Du deltager ved at oprette en profil på zyberride.com, hvor du tilføjer dig selv og dine heste/ponyer. Herefter er du klar til at tilmelde dig den klasse, som du vil deltage i. Der er plads til 20 ekvipager i hver klasse, og det koster 75,- kr. at blive bedømt, men hvis er du Premium Medlem hos Zibrasport Equest, kan du deltage for bare 60,- kr. 

Husk at læse propositionerne og vejledningen til optagelse, så du er sikker på, hvad der gælder – du skulle jo nødig få ærgerlige fejl, der kunne være undgået. Det er selvfølgelig også vigtigt, at du har styr på selve det program, som du skal ride. Al informationen findes på Zyberride.com.

Kasket og grime – præmier fra Kingsland. Foto: Zyberride

Dygtiggørelse frem for alt

ZyberRide er skabt af Helgstrand Dressage og Zibrasport Equest, og formålet med den online dressurportal er at give dig muligheden for at supplere din træning og fysiske stævneaktivitet (eller mangel på samme) med nye online muligheder. Ved at deltage i online events får du kvalificerede og konstruktive bedømmelser af dig og din hests/ponys præstationer, uden at I skal tage til en stævneplads. 

Vores events byder på dressur-programmer på forskellige niveauer, hvor du bliver bedømt og får gode råd og kommentarer med fra nogle af dressursportens store profiler. ZyberRide skal ikke erstatte den fysiske stævnedeltagelse, men skal ses som et supplement til jeres træning, udvikling og stævnedeltagelse 

Vi håber, at ZyberRide kan bidrage til jeres udvikling og træning, og vi glæder os til at se, hvad I kan.

Anne-Mette Strandby Hansen er berider hos Helgstrand Dressage. Hendes dagligdag består i stor grad af at uddanne de unge heste, men Anne-Mette har også allerede haft stor succes med ældre heste. Sommeren 2020 var i høj grad præget af succes, da hun, på trods af kort samarbejde med Foco Loco, kunne tage en hold-bronzemedalje med hjem fra U25 EM. Og som om det ikke var nok, sluttede ekvipagen EM med en fremragende præstation i kür, der resulterede i en guldmedalje og en Europamester-titel. 

Jeanna Högberg er rytter hos Helgstrand Dressage. Hun er yderst rutineret og har vundet nærmest alt, hun har deltaget i. Allerede som ponyrytter vandt hun to guldmedaljer ved det svenske mesterskab og bronze ved Europamesterskabet for hold. Siden har hun siden haft adskillige sejre, heriblandt yderligere tre guldmedaljer ved det svenske mesterskab, adskillige finaler og deltagelse ved det prestigefyldte ungheste-VM. I Sverige er hun anerkendt for sin flid, og hun har endda været nomineret til Årets Komet af Tidningen Ridesport, hvilket netop vidner om hendes velfortjente anerkendelse.

Skriv et svar