Bo: Det er en stor bane i Nations Cup

Det danske landshold ved Nations Cup i Uggerhalne fra venstre: Konstantin Deeken Künnemann, Emil Hallundbæk, Zascha Nygaard Andreasen, Andreas Schou og landstræner Bo K. Møller. Foto: Zibrasport Equest

Det er en god bane med god linjeføring og passende sværhedsgrad, siger landstræner Bo K. Møller om Longines EEF Series banen i Uggerhalne, og så er der godt nyt om Lars Nørgaard Pedersen

“Man skal passe på ikke at undervurdere den sidste halvdel af banen. Den del vil blive udslagsgivende så vores plan er at komme godt igang og få indhentet tiden på de første forhindringer”, fortæller Bo K. Møller, landstræner for de danske springryttere, der i dag er i konkurrence mod 11 andre nationer i holdkonkurrencen Longines FEI Series.
Den sidste del af banen, forventer landstræneren kan give problemer, og det skyldes ikke mindst en stor lodret efter vandgraven og den store Longines trekombination, som indledes af to betydelige oxere. Banen afsluttes med en stor lodret, som Bo forventer kan give problemer.

Alle 12 nationer rider med i anden runde, og dermed er kampen i toppen vidt åben, er landstrænerens vurdering. Alt kan ske

Lars Nørgaard Pedersen styrtede i går, og han har tilbragt natten på hospitalet. Landstræneren fortæller, at Lars har brækket overarmen og har en fraktur i nakken. Heldigvis er ingen af de to brud operationskrævende, og Lars er kommet hjem fra hospitalet.
“Han skal til kontrol om 14 dage igen, og så håber vi på, han hurtig er på benene igen, for han er en vigtig del af holdet, understreger Bo K. Møller.

Start- og resultater

Følg livestreamingen HER Premium Medlemmer har fri adgang. Basic Medlemmer kan købe Pay pr view til 129 dkr. Læs mere eller Bliv Premium Medlem

Skriv et svar