Nyheder

20 Grand Prix-starter i Esbjerg

I den kommende weekend afvikler Esbjerg og Omegns Rideklub igen et af klubbens populære B-stævner i dressur. Lørdag er der 20 ryttere til start i Grand Prix.

Esbjerg og Omegns Rideklub inviterer igen til landsstævne i dressur. Foto: EOR

Den kommende weekend slår Esbjerg og Omegns Rideklub af 1985 igen dørene op for årets første landsstævne i dressur. Traditionen tro tiltrækker stævnet ryttere fra hele landet – og især fredag og lørdag er klasserne fyldt til randen. I år har mange af landets bedste Juniorer og Young Ridere fundet vej til Esbjerg sammen med team coach Dennis Fisker, mens der også i de højeste klasser er et spændende felt med mange topryttere.  

I lørdagens Grand Prix er der i skrivende stund tilmeldt hele 20 ekvipager, hvor bl.a. Nanna S. Merrald/Blue Hors Zatchmo, Anne Troensegaard/Kipling TSF og svenske Carl Hedin/Van der Veen helt sikkert vil tiltrække sig publikums interesse. 

Foto: Hannah Lykke foto
EORs Maja Petersen/Højgårds Rolex, er til start i Intermediaire 2 og Grand Prix. Foto: Hannah Lykke foto

Flere lokale ryttere er også til start ved stævnet, hvor bl.a. Maja Petersen/Højgårds Rolex får hjemmebanefordel, når de indtager konkurrencebanen i Intermediaire 2 og Grand Prix.

Spændende kür-klasser på programmet

Tilbage i 2020 prøvede Esbjerg og Omegns Rideklub for første gang kræfter med at udbyde et par kür-klasser ved deres landsstævne – og igen i år vil der søndag over middag blive afviklet henholdsvis Intermediaire I og Grand Prix freestyle.

Flere ryttere har grebet muligheden for lige at teste kür-formen forud for nogle af årets større cups og mesterskaber. Vi får bl.a. fornøjelsen af at se Nanna Skodborg Merrald/Blue Hors Znickers i Intermediaire I freestyle, mens Nanna har valgt Blue Hors Zatchmo til Grand Prix freestyle. 
Også EOR’s nyansatte daglige leder, Søren Luther Christensen/Quickstar er til start ved stævnet.

Der er uden tvivl lagt op til nogle spændende hestedage i Esbjerg. Se start- og resultatlister.

Har du ikke mulighed for at følge konkurrencerne fra ridehallen i Esbjerg, så kan du følge med, når Zibrasport Equest livestreamer UDVALGTE klasser fra stævnet i weekenden. Læs mere om streamingen HER