Nyheder

Fendt plejer bunden i Herning2022

Traktor-producenten Fendt bliver Official Tractor Supplier ved ECCO FEI World Championships 2022 Herning, og hermed bliver Fendt en værdifuld spiller, når hestene skal sikres optimale bundforhold til at præstere i verdensklasse.

Fra venstre ses Kasper Glibstrup, som er Fendt Business Manager for Danmark og Sverige samt Casper Cassøe og Jens Trabjerg fra Herning2022. Foto: Herning2022

Verdensmesterskaberne i fire ridesportsdiscipliner: springning, dressur, paradressur og voltigering afholdes på 3 forskellige arenaer på det store stævneområde. Stutteri Ask Stadium (MCH fodboldstation) bliver hovedarenaen, mesterskaberne i dressur og springning afvikles her, den store, indendørs arena Jyske Bank Boxen danner ramme for mesterskabet i voltigering. Herudover bliver BB Horse Arena bygget ved siden af Stutteri Ask Stadion for at danne rammen for mesterskaberne i Paradressur. Herudover skal flere opvarmnings- og træningsbaner lægge bund til hestenes hove.

Bunden er hjertet i konkurrencerne

Og netop ridebanebunden – hvad enten der er tale om konkurrence, opvarmning eller træning – er selve hjertet for hestenes trivsel og præstation i konkurrencerne, og derfor er det ikke ligegyldigt, hvem der er i spidsen for at vedligeholde og pleje bundene.

Arrangørerne af Herning2022 har lavet en aftale med Fendt om at levere traktorer til baneplejen, og dermed bliver Fendt ”Official Tractor Supplier” ved Herning2022.

Kasper Glibstrup, som er Fendt Business Manager for Danmark og Sverige, udtaler: ”Vi er meget stolte over at være en del af verdensmesterskaberne i Herning. For Fendt er denne begivenhed en fantastisk mulighed for at repræsentere vores produktsortiment og levere fremragende støtte til at forberede arenaerne med vores traktorer. Fendt-traktorer sætter standarden med hensyn til kvalitet og effektivitet, og vi glæder os til at bevise det live i arenaerne.”

Casper Cassøe, CEO Operations i Herning2022 er meget tilfreds med at indgå i et samarbejde med endnu en markedsleder: ”Vi er meget opmærksomme på vigtigheden af bunden ved mesterskaberne. Det danske firma Skibby HC A/S, er blevet udpeget som “Official Supplier of the footing” for alle ridebaner, og vores seneste aftale med Fendt giver os mulighed for at garantere en fremragende forberedelse af bunden før og under konkurrencerne samt på opvarmnings- og træningsområderne.”

Bæredygtighed i Herning 2022

Etablering af bæredygtige standarder er et af arrangørens nøgleinitiativer før, under og efter arrangementet i august 2022. Visionen er at bevise, at det under udførelsen af en stor sportsbegivenhed er muligt at respektere bæredygtige mål, og ikke udelukkende tilgå det som en udfordring, men også som en mulighed.

Fendt og bæredygtighed

Den bæredygtige vision for ECCO FEI World Championships går godt i spænd med Fendts tilgang til bæredygtighed. Som en traditionel virksomhed tager Fendt ansvar for både denne generation og for dem, der kommer efter. Fendt har været forpligtet til bæredygtighed i årevis og har løbende udviklet denne forpligtelse. Bæredygtighed er blevet integreret i virksomhedens strategi trin for trin i såvel driften som produkterne.

ECCO FEI World Championships 2022 i Herning bliver det største internationale ridesportsmesterskab nogensinde i Danmark. Verdensmesterskaberne, som består af fire discipliner: Springning, Dressur, Paradressur og Voltigering, finder sted i MCH Messecenter Herning fra den 6. -14. august 2022.
Omkring 800 ryttere fra mere end 70 nationer deltager.
Om AGCO
AGCO (NYSE:AGCO) er en global leder inden for design, fremstilling og distribution af landbrugsmaskine. AGCO leverer kundeværdi gennem sin differentierede varemærkeportefølje, herunder kernemærker som Challenger®, Fendt®, GSI®, Massey Ferguson® og Valtra®. AGCO, der blev grundlagt i 1990 har hovedkontor i Duluth, Georgia, USA. Besøg www.AGCOcorp.com for mere information. For virksomhedsnyheder, information og begivenheder, følg os venligst på Twitter: @AGCOCorp. For finansielle nyheder på Twitter, følg venligst hashtagget #AGCOIR.
Om Fendt
Fendt er det førende højteknologiske mærke inden for AGCO Corporation for kunder, der ikke kræver andet end den bedste kvalitet af maskiner og tjenester. Fendt-traktorer og høstmaskiner fungerer over hele kloden, både på professionelle gårde og i ikke-landbrugsmæssige sammenhænge. Kunder drager fordel af innovativ teknologi til at forbedre ydeevne, effektivitet og rentabilitet. Brug af ressourcevenlige løsninger fra Fendt hjælper landmænd og entreprenører over hele verden med at arbejde på en bæredygtig måde. På sine tyske fabrikker i Marktoberdorf, Asbach-Bäumenheim, Hohenmölsen, Feucht, Waldstetten og Wolfenbüttel beskæftiger AGCO omkring 6.100 medarbejdere inden for områderne forskning og udvikling, salg og marketing samt produktion, service og administration. www.fendt.com, www.fendt.tv, www.facebook.com/fendtglobal, www.youtube.com/FendtTV, https://www.instagram.com/fendt.global/

For yderligere information, kontakt venligst:
ECCO FEI World Championships Herning 2022 – www.herning2022.com – Chief of Press  Britt Carlsen – press@herning2022.com – + 45 31696887