Zibrasport

Et berømt par: Den lille pige og hendes tykke pony

En lillebitte pige på en tyk pony i fuld galop. En lille pige sidder på jorden, mens hendes tykke pony sidder midt i et spring. Der er et utal af sjove tegninger af alle mulige finurlige situationer af en lille pige og hendes tykke pony. De fleste af os genkender stregen og universet, så snart vi ser pigen og ponyen, og i dag er kunstner Norman Thewells tegninger kendt og elsket hos hestfolk (og ikke hestefolk) i store dele af verden. Rytter og pony er selvfølgelig karikeret, men det er sjovt (meget sjovt), fordi vi alle sammen kan genkende situationer fra vores dagligdag med heste.

Dette indhold kræver en premium profil

Få adgang nu
Læs mere om Premium

Har du allerede en profil?

Log ind

Zibrasport Premium

For ned til DKK 49 / måneden får du:

  • Live stream alle større konkurrencer, turneringer og championships fra DK
  • Anmeld alle vores begivenheder lige når det passer dig
  • Hundreder af videoer med alt omkring heste, vi producerer nyt indhold hver uge
  • Adgang til premium indhold. Vi dækker det seneste i equestrian sports hver dag
Bliv Premium i dag