Nyheder

Dansk Varmblods Hingstekåringskatalog nu online!

Dansk Varmblod har, som noget helt nyt, offentliggjort hingstekåringskataloget på hjemmesiden. Så nu kan man komme velforberedt til kåring i Herning.

Dansk Varmblod afvikler igen hingstekåring med meget mere i MCH Messecenter Herning. Når dørene åbnes til Europas største hingstekåringsarrangement fra den 9. til 13. marts kommer de mange messehaller i Herning igen til at handle om en ting: hest!

Dansk Varmblod tog i 1980 en modig beslutning og flyttede forbundets hingstekåring ind i den runde messehal i Herning. Siden da har hingstekåringen udviklet sig til et sandt overflødighedshorn af spændende oplevelser med hesten i centrum.

Gennem alle år har forbundet udgivet et omfangsrigt og informativt katalog, som har været særdeles eftertragtet blandt især avlerne, som har brugt kataloget til at søge informationer og gøre notater om hingstene til kåring. I år er kataloget mindre, og er nu langt online på hingstekåringens hjemmeside.

Nyt katalog – online

Dansk Varmblods formand Jan Pedersen skriver i kataloget: “Nu er vi endelig tilbage i Herning, og vi satser på et brag af et comeback. Endnu et år uden Dansk Varmblods Hingstekåring ville have været ubærligt. Det eneste sted, hvor der er skruet lidt ned for blusset, er hingstekåringskataloget. Det har vi måttet ændre i takt med den digitale tidsalder. Det oprindelige format var ellers både stort og flot, men det kunne desværre ikke længere afsættes – heller ikke selvom prisen sidste år blev reduceret til det halve. Nærværende katalog indeholder næsten udelukkende en præsentation af hingste til kåring, så selve essensen, det centrale, er bevaret.”

Se kataloget HER