Riderejser

Oplev smukke England med Fell-ponyer

Oplev det smukke Lake District i England med Fell-ponyer. Der er mulighed for både endagsture og turer med overnatning. De hårdføre og agile Fell-ponyer bærer oppakningen, og turen er dermed for alle – og ikke kun ryttere. Få en lille smagsprøve i videoen nedenfor.

Fell-ponyer græsser. Foto: Canva

Det er Fell Pony Adventures, der står bag turene, der som nævnt foregår i Lake District, også kaldet Lakeland eller The Lakes, en bjergrig region i det nordvestlige England. Området er kendt for sine søer og bjerge, og det er et populært rekreativt ferieområde.

En-dags turer

Fra basen ved foden af ​​Windermere tager Fell Pony Adventures familier og grupper med på et endagseventyr med indfødte Lakeland Fell-ponyer, ruten følger en gammel pakheste-sti gennem enge, skove og fjeld. Du starter dagen med at blive venner med ponyen. Så læsses sadlerne med alt, hvad der er brug for til en varm frokostpakke med hestepicnic, tæpper og m.m. Velegnet til familiermedlemmer i alle aldre.
Læs mere her

Campingeventyr

For de mere eventyrlystne rejsende kan grupper på op til 8 personer komme på 1-3 overnatnings campingture med 4 ponyer. Der rejses op til 8 miles om dagen over ikoniske fjelde med en betagende udsigt over Cumbria og de vestlige dale.

Der overnattes i telte og laves mad på bål. Fell-ponyerne bærer alt det grundlæggende udstyr fra gryder og pander til telte og soveposer.
Læs mere her

Læs mere om Fell-ponyer her