Tips og Tricks

Severo bruger magnet- og massagedækken før og efter træning

De fleste ryttere vil gøre alt for at holde deres heste fit, og det gælder selvfølgelig også topryttere i alle discipliner. I videoen nedenfor fortæller dressurrytter Severo Jurado López om ActivoMed, som han bruger både til hverdag og stævner.

Foto: Screendump/Zibrasport Equest

Markedet bugner med produkter til heste, og en tur rundt i messehallerne ved Hingstekåringen i Herning kan give helt sved på panden, for der er så mange spændende og innovative produkter – og man vil jo så gerne gøre alt, man kan, for at ens hest har det godt og trives.

Vi mødte dressurrytter Severo Jurado López og hans Grand Prix hest Dahoud i staldene i Herning, og her fortalte Severo om ActivoMed, der produceres i Tyskland og er kombination af magnetbehandling og massage til hesten. ActivoMeds dækken hjælper både til at undgå stivhed i musklerne og til at restituere efter træning, og udover dækkenet findes produktet i forskellige specielle udformninger til specifikke områder på hesten.

Severo Jurado Lopez og Dahoud