Zibrasport

Blogspot: Tilskudsprodukter til mavesår

Synes du også at det er svært at finde rundt i tilskudsfoder til heste med mavesår – for hvad virker, og hvad virker ikke? Blogger og foderkonsulent Karina Nymark ser nærmere på netop tilskudsprodukter til mavesår i hendes seneste blogindlæg.

Foto: Canva

Karina Nymark er blogger hos Riders NOTEBOOK, men hun er også faguddannet foderkonsulent og hestekonsulent, og så har hun en hest med mavesår i rød del, der har været svær at medicinere rask.

I sit seneste blogindlæg Mavesårsguide #3 – Evidens på tilskudsprodukter skriver Karina, at hun ser mavesårsprodukter fra foderfirmaer alle vegne, men at det kan være svært at gennemskue, hvad der er op og ned i alle disse produkter. Derfor vil hun i en serie gennemgå de forskellige muligheder, og i dette indlæg er fokus på Egusin 250 og Egusin SLH og tilskudsfoder med havtorn.

Læs hele blogindlægget ved at klikke på billedet.

Serie om mavesår med Nanna Lutherson

Vil du vide mere om hvad mavesår hos heste er, hvad det kommer af, og hvordan man kan forebygge det, så har vi en spændende videoserie med Nanna Luthersson – en af de førende dyrlæger på området. Se alle videoerne i slideren nedenfor.