Nyheder

Dansk succes i Hagen

Lone Bang Larsen og Anne Troensegaard gjorde det godt i onsdagens Grand Prix, og i dag blev det til over 71 % i Special for begge de danske ryttere.

Anne Troensegaard og Lone Bang Larsen Foto: Anne-Mette Bindner

Hagen er i denne uge vært for det storstilede stævne “Horses & Dreams meets Canada”, hvor flere danske ekvipager stiller til start.

Onsdag var det Anne Troensegaard og Kipling, der klarede sig bedst. I Grand Prix scorede parret 72,870%, hvilket ikke alene var deres bedste score nogensinde – resultatet rakte også til en flot tredjeplads i klassen, der blev vundet af Isabell Werth.

Læs også: Nanna Merrald og Cathrine Dufour har trukket sig

Både Anne og Lone Bang Larsens resultat i Grand Prix gav dem adgangsbillet til torsdagens Grand Prix Special.

Flotte ridt

Her var det Lone Bang og Thranegaardens Rostov, der gjorde det bedst.

Med 72,1 % blev det til en samlet sjetteplads, mens Anne blev placeret lige derefter.

Horse2rider gav følgende analyse af de to danskers ridt i Grand Prix Specialen:

Lone Bang Larsen: Super halt, super expressive diagonal, nice flow forward crossing half pass left, small misunderstanding into passage at C, nice extension, good passage nice regularity, good half pass right good flow, good transition at C, good extensions, nice transitions, nice relaxation with good over track for extended walk, good collected walk, good 1st piaffe, tiny tensions passage, lacking bit more clear flow for transitions, nice 2nd piaffe, good transition to canter, good canter half passes, super nice 2 times nice forward, super 1 times, good extended canter, good quality canter for both pirouettes bit big, nice 1 times, super extension, nice final centerline.

Anne Troensegaard: Super halt, power expressive diagonal, nice uphill balanced half pass left, good into passage, power extension, nice back into good passage, tiny short neck, bit passage like into half pass right, becomes bit hind the vertical for passage, super extension, good into walk, good walk tour, bit tense piaffe lacking bit steps, 2nd lacking more clear forward search, lost bit passage into canter, good half passes, nice 2 times, a couple of 1 times with parallel hind, super extended canter but error change, superb 1st pirouette, nice 1 times, nice sit bit big 2nd pirouette, good into trot, super extension, super nice final centerline, nice forward trend. PERSONAL BEST

Se resultatlisten her