Nyheder

Andreas Helgstrand: Det er min dårlige samvittighed

Andreas Helgstrand er en travl mand – at drive salgs- og træningscenter for dressurheste har haft sine omkostninger i forhold til familien, fortæller den ambitiøse rytter.

Andreas Helgstrand foran indgangen til Helgstrand Dressage på Møgelmosegaard i Uggerhalne. Foto: Helgstrand Dressage

Mediet Vigeur arrangerede forleden et event med tøjmærkestifter Lars Riis og hestemanden Andreas Helgstrand.

Og her kom der nogle sandheder på bordet i forhold til afsavn, når man er en travl forretningsmand.

Læs også: Jovian og Andreas Helgstrand på knap 79%

’’Jeg tænker ikke så meget over, om jeg arbejder for meget. Men jeg kan godt få lidt dårlig samvittighed over for min søn William, der gerne vil have os med, når han skal køre gokart.

For selvom jeg prøver at prioritere det, så er han ofte nødt til at tage med de andre forældre. Det accepterer han, for det er trods alt bedre at komme afsted med dem, end slet ikke at komme afsted,” lød det fra Andreas, der udover William også er far til Alexander, som er dressurrytter. Ligesom sine forældre.

Læs også: Alexander Helgstrand liveinterview

I samtalen med Lars Riis forklarede Andreas også, hvordan han har skabt så stor en succes med at sælge og købe heste.

’’Jeg køber kun en hest, hvis jeg ved, at jeg kan tjene mange penge på den. Jeg tænker altid stort. For tænker man stort nok, men man kun opnår det halve, så har man stadigvæk nået mere end de fleste,’’ fastslog han.

Læs hele artiklen her