Sport

Ryttere og voltigører får eget fitnesscenter på pladsen under Herning2022

Der er et behov for, at ryttere og voltigører kan holde formen ved lige med fysisk træning under deres deltagelse i verdensmesterskaberne i Herning i 2022 og derfor er Fitness Engros A/S blevet ”Official Fitness- and Training Equipment Supplier” ved VM i Ridesport

Official Fitness- and Training Equipment Supplier. Photo: Fitness Engros

Verdens bedste ryttere og voltigører mødes til verdensmesterskaberne i springning, dressur, paradressur og voltigering fra den 6. – 14. august i Herning.

Ridesport på topplan kræver i høj grad, at ryttere og voltigører har fokus på egen sundhed og fitness, og ikke udelukkende fokuserer på hestens træning.

Atleterne kan naturligvis benytte fitnessrum på de hoteller, de er indkvarteret, men ved at oprette et veludstyret fitnesscenter på stævnepladsen, kan de træne på gode maskiner, når de har tid, også når de opholder sig på pladsen.

”Vi har reageret på en henvendelse, da voltigørerne har behov for at kunne vedligeholde formen under konkurrencerne for at udøve deres sport,” fortæller Casper Cassøe, der sammen med Jens Trabjerg står for afviklingen af Herning2022. Han fortsætter:

”Vi har fundet en professionel samarbejdspartner i Fitness Engros, som kan løfte opgaven og sikre, at Herning2022 har et veludstyret fitnesscenter til atleterne. Vi har udvalgt et egnet lokale inde i Jyske Bank Boxen til formålet.”

Opbakning til ridesport
”Fitness Engros A/S er meget stolte over at være Official Fitness- & Training Equipment Supplier under det kommende VM i springning, dressur, paradressur og voltigering,” indleder direktør Brian N. Andersen, og han fortsætter: ”Selvom vores navn er Fitness Engros, vil vi gerne ses som en udstyrsleverandør til en bred vifte af sportsgrene herunder også inden for ridesporten.

Vi ser det som en stor ære at være med samt at støtte op omkring store sportsbegivenheder i Danmark. Vi vil også gerne bruge dette arrangement til at eksponere Fitness Engros A/S som leverandør til det private segment, som vi også har stor fokus på, via vores on-line shop.”

”Vi glæder os til at opstille et fitness lokale i Jyske Bank Boxen, så alle rytterne kan holde sig i god form under VM, lokalet bliver udstyret med alt fra løbebånd, motionscykler samt en masse funktionelt udstyr, så der vil være rig mulighed for at træne hele kroppen,” slutter Brian N. Andersen fra Fitness Engros A/S.