Nyheder

Simone Pearce til Gestüt Bonhomme

Efter kort tids sygdom er lederen af det tyske topstutteri Gestüt Bonhomme, død efter kort tids sygdom. Nu er Simone Pearce ansat til at indgå i teamet.

Simone Pearce. Foto: Gestüt Bonhomme

For blot få uger siden blev det kendt, at Gestüt Bonhomme havde mistet sin karismatiske, stærke, kvindelige leder Rebecca Gutman efter kort tids sygdom. Stedet er kendt for avlshingste som Morricone, Grey Flanel, Fiderdance mv. Det blev grundlagt af Rebeccas mor Evelyn Gutman.

På Facebook kan man nu læse, at det er lykkedes at finde en person til at fortsætte “Rebeccas mission i hendes ånd”, som det står på stutteriets Facebookside. De har budt velkommen til dressurrytter Simone Pearce. Simone er velkendt i dansk dressursport, for hun startede sin professionelle karriere hos Helgstrand Dressage.
Simone blev født på en kvægfarm i den australske outback i 1991. Som en rigtig cowgirl voksede hun nærmest op på hesteryg. Mens hendes far var kendt i australsk springning, bankede Simones hjerte for dressur hele hendes liv. Da professionel dressursport spiller en ret lille rolle i Australien, besluttede Simone at flytte til Europa på egen hånd i 2010. Efter at have startet sin karriere hos Helgstand var hun i fire år ansvarlig for træningen af ​​hingstene på Gestüt Sprehe. Hun deltog i De Olympiske Lege i Tokyo med hingsten Destano,

“I denne tid, som er meget mørk for os, er det godt at se, hvor godt vores heste føler sig under sadlen. Vi er glade og taknemmelige for at kunne fortsætte Rebeccas filosofi sammen med Simone og måske endda realisere Rebeccas store drøm om de Olympiske Lege. Heldigvis fik Rebecca tid til at nyde forventningen til dette spændende partnerskab, mens hun stadig var i live. Elskede Rebecca, vi vil gøre alt for at gøre dig stolt!”