Nyheder

Marshall-Bell tilbage til Daniel!

Daniel Bachmann Andersen har fået lov til at ride Marshall-Bell for Danmark frem til VM-udtagelsen af hestens nye ejer Nicola Ahorner. ”Jeg er taknemmelig og beæret,” skriver Daniel

Daniel Bachmann Andersen og Marshall-Bell. Foto: Zibrasport Equest

Her til aften er der tikket en fabelagtig nyhed ind: Daniel Bachmann Andersen har fået stillet Marshall-Bell til rådighed frem mod VM i Herning af hestens nye ejer Nicola Ahorner og hendes familie.

”Jeg er helt overvældet, taknemmelig og beæret over at du har givet os denne mulighed for at fortsætte vores partnerskab over sommeren. Vores mål er at gøre alle involveret i denne super hest meget stolte,” skriver Daniel her til aften på sin Instagram profil.

Også Daniels træner Nathalie zu Sayn-Wittgenstein glæder sig over familiens beslutning og den betydning det kan få for dansk dressursport i dette VM-år. Nu fortsætter arbejdet frem mod VM-udtagelsen for hende, Cathrine Laudrup-Dufour og Daniel Bachmann Andersen, da hun er træner for begge ryttere.

”Jeg møder Daniel i Hagen mandag/tirsdag, hvor han har Zippo til start, og så kommer jeg op til Daniel ugen efter så vi kan lave en plan frem mod Aachen,” fortæller Nathalie som glæder sig over at Marshall-Bell er tilbage hos Daniel. ”Det er en vanvittig fin beslutning familien har taget. Det er en store ære også for Daniel at få den hest tilbage til VM og stort af familien at gøre det,” slutter hun.

Nicola Ahorner har lagt et meget sympatisk opslag på Instagram, hvor hun forklarer baggrunden for beslutningen. Hun skriver bl.a.: “Mit nye kapitel med Marshall kan vente, mens vi ser Daniel og Marshall forsøge sig med at få den holdplads, de har arbejdet så hårdt for.”

Der er rift om de gode, veluddannede heste, og derfor skriver vi ofte om heste, der forsvinder ud af landet. Denne nyhed bekræfter også, at hesteverdenen er så meget mere end det. En fin gestus fra familiens side, og noget, som måske kan få afgørende betydning for Danmarks medaljechancer ved VM i Herning til august.

Ses vi til holdfinalen i Herning den 7. august?