Avl

Historien om Atterupgaard og opskriften på succesfuld avl

ECCO FEI World Championships i Herning bliver Cathrine Laudrup-Dufour og Atterupgaards Cassidys sidste dans sammen, inden den berømte vallak pensioneres. Se eller gense historien om stedet, hvor Cassidy og flere fremragende dressurheste er kommet til verden.

Når ECCO FEI World Championships i Herning går i gang om to uger, bliver det samtidig et farvel til en af dressurens helt store stjerne-ekvipager. Cathrine Laudrup-Dufour har besluttet, at tiden er inde til at pensionere den nu 19-årige røde vallak Atterupgaards Cassidy, som kickstartede hendes karriere.

I den anledningen ser vi tilbage på et besøg hos Atterupgaard tilbage i 2020, hvor Kristine Munch fortæller om historien bag det succesfulde stutteri, hvor Cassidy er kommet til verden. Se hele klippet nedenfor.

Se flere klip fra Atterupgaard:

Avler Kristine Munch fortæller om Atterupgaards avlshopper

Atterupgaard og OL i Rio