Nyheder

Video: Carlsbergs selekammer er en ægte tidslomme

I dette indslag får vi et indblik i, hvor meget udstyr der skal bruges, når bryggerhestene skal spændes foran vognene.

Udstyret bliver brugt til kørsel og vejer ikke så lidt

I vores serie med bryggerhestene kan du glæde dig til at komme med til Helsingør, hvor hestene var med til at lancere den årlige Wiibroe Årgangsøl, vi får lov til at se alle de forskellige hestevogne og så skal vi høre alt om, hvilke hesteracer der får lov til at trække Carlsbergs vogne.

I andet indslag, der kan ses herunder, er det igen kusken Poul Erik Fredholm, der øser ud af sin store viden, når han byder os indenfor i det hyggelige selekammer, der rummer alt det udstyr, som bryggerhestene skal bruge, når de spændes foran vognen.

Carlsbergs spændende selekammer

(Artiklen blev udgivet første gang 10. december 2020)