Nyheder

Video: Dansk voltigering er kommet på verdenskortet

Mød det danske team, der tog sølv ved VM i Herning i Nations Team konkurrencen.

De danske voltigører ved VM i Herning. Foto: Kee Frandsen/Den Smukke Hut

Dansk voltigering er for alvor kommet på verdenskortet ved det netop overstående VM i Herning.

Sheena Bendixen vandt sammen med longefører Lasse Kristensen og den 20 årige hest Ramstein, bronze i den individuelle konkurrence for kvinder til VM i Herning. Det var Sheenas sidste mesterskab, og hvilken bedre måde at indstille karrieren på, end til VM på hjemmebane.

Læs også Wow – Sheena Bendixen vinder VM-bronze i voltigering

Dagen efter Sheenas medaljepræstation, skulle danskerne atter i vælten i Nations Team competition. Her leverede holdet fra BIS sammen med de 2 individuelle atleter Sheena Bendixen og Iben Dines Pedersen fantastiske programmer.Sammenlagt rakte det til sølv i National Team Competition, lige efter Frankrig, der løb med guldet.

Læs også Lambert Leclizio er ny verdensmester i voltigering for herrer

Zibrasport Equest mødte det danske team efter konkurrencen