Store Hestedag

11-årige Emma: Mounted games giver et særligt fællesskab

Video: Mød den dygtige mounted games rytter 11-årige Emma Beenfeldt Bahnson, som har redet til Store Hestedag.

Store Hestedag fungerer som et fantastisk udstillingsvindue for bredden i hesteverdenen. Store som små, langhårede som korthårede og alt derimellem er repræsenteret ligesom diverse discipliner kan opleves i weekenden på Roskilde Dyrskueplads.

En af disse discipliner er det aktionprægede mounted games, som er en disciplin, hvor man dyster i en række forskellige lege til hest. Disciplinen byder på et højt tempo samt masser af energi og spænding, når pony og rytter i fuld fart udfører imponerende øvelser. En af de dygtige mounted games ryttere herhjemme er 11-årige Emma Beenfeldt Bahnson, som er på U12 landsholdet.

Læs mere i Riders NOTEBOOK: Fart over feltet: Emma er vild med mounted games

Vi mødte Emma efter konkurrencen ved Store Hestedag lørdag til en snak om, hvad mounted games går ud på, og hvorfor det er så fedt at ride det sammenlignet med spring og dressur.

Hør Emma fortælle om mounted games i indslaget fra Store Hestedag her:

Se mere: Opvisning i Mounted Games