Blogspot

Blogspot: Jeg bar min pony op ad kirkegulvet

Jasmin havde siden barnsben haft en drøm om, at hendes elskede pony Felex skulle bære hende op ad kirkegulvet til hendes bryllup. Men under en måned efter hendes forlovelse døde ponyen.

Foto: Privat / Line Saunte

“Min pony Felex var mit et og alt. Han var den pony, jeg voksede op med. Ponyen jeg har oplevet alt med. Ham der stod ved min side i gode og i dårlige tider,” skriver Jasmin Bahnsen i sit PEEK blogindlæg.

Gennem mange år og gode som hårde tider havde Felex været Jasmins anker, og derfor var det en stor drøm for hende, at ponyen skulle bære hende op ad kirkegulvet og give hende væk til hendes kommende mand. Da Jasmin blev forlovet i januar 2020, glædede hun sig med det samme til at skulle planlægge brylluppet og ikke mindst Felex’ rolle i kirken, men bare få dage senere opdagede hun en svulst på ponyen.

Læs også: Blogspot: Jasmin fik skåret hovedet af sin pony

Den 24-årige pony havde fået en agressiv kræftform, som vendte op og ned på alting. Han stod ikke til at redde og kun tre uger efter måtte Jasmin sige farvel til sin bedste ven. Det skulle dog ikke forhindre ponyen i at få en helt særlig rolle på Jasmins bryllupsdag.

Læs hvordan Felex alligevel var med til Jasmins bryllup i blogindlægget “Jeg endte med at bære min pony op ad kirkegulvet” lige her.

Foto: Privat