Nyheder

A sky full of stars

Dansk Varmblods forrygende gallashows er berømte langt ud over landegrænserne. Igen i år kan publikum se frem til et varieret og spektakulært show.

Under gallashowet kan man se frem til Marie Desodt, der vil vise flotte kunster og smuk frihedsdressur, og formidle det fantastiske sammenspil med sine heste. Foto: privat

I forbindelse med Dansk Varmblods Hingstekåring i MCH Messecenter Herning fra den 8. – 12. marts bliver der, som sædvanligt, to forrygende gallashows fredag og lørdag aften. Temaet for dette års medrivende og fantastiske gallashows er: A sky full of stars. Hvert år arbejder show-udvalget på højtryk for at sammensætte et show, der kalder på hele følelsesregistret. Et show som underholder og tryllebinder publikum i Boxen.

I år er ingen undtagelse, lover arrangørerne. Sædvanligvis er indholdet i gallashowet en velbevaret hemmelighed, men et af højdepunkterne, blandt mange, bliver formodentlig Marie Desodt, som viser sine søde og veldresserede ponyer i smuk frihedsdressur.

Har man ikke købt billet kan det nås endnu: Dansk Varmblod – Online billetsalg (billetten.dk)