ICEHORSE FESTIVAL 2022

ICEHORSE FESTIVAL 2022

The event starts in:

Livestreaming 7. – 10. april 2022. More info below.

Premium: DKK 79,00 | Pay-per-view: DKK 199,00

Get access to event

Already bought access?

Login

ICEHORSE FESTIVAL 2022

ICEHORSE FESTIVAL is the largest indoor WRL-competition for Icelandic horses in the world. More than 280 riders will compete in both Sport A and Sport B classes during the 4 days of celebration of the Icelandic horses in Messecenter Herning, Denmark.

Premium Members 79 DKR. (read more about Premium Membership)
(as a Premium Member you can also watch video on demand)

Basic Members/ Pay pr view 199 DKR
(only access to LIVE-stream, not video on demand)
Program

Icehorse Festival

37 Responses

 1. Min computer skriver: “Denne annonce anvendte for mange ressourcer på din enhed, så Chrome har fjernet den.”

  Hvad gør jeg?

 2. Jeg kan sagtens se live stream fra telefonen men når jeg vil caste det til tv, bliver den bare ved med at loade er der noget jeg kan gøre ?

   1. Er også premium medlem, men kan stadig ikke se det, der står at jeg skal blive premium medlem for 79 kr.
    Hvad gør jeg så?

 3. Første gang jeg prøver dette
  Er oprettet som premium medlem og har købt adgang – gælder det så jeg kan se med alle dagene?

  1. Hej Marianne,

   Hvis du er Premium-medlem og har købt adgang til eventet, kan du se de tidligere klasser i arkivet. Du finder det i fanen ‘Videoarkiv’ i menuen i topbjælken.

 4. Kan det virkelig passe, at man ikke kan få lov til at caste det til sit TV, hvis man er logget ind og afspiller via telefon?

 5. Skal der betales 79kr pr gang, jeg kigger med i denne weekend, eller er det 79kr for alle dage? Udtrykket per view er ikke særligt præcist vh Lise

  1. Hej Lise,

   De 79 kr giver adgang til hele eventet og videoarkivet, så du kan også se klasserne efterfølgende, hvis der er noget, du ikke får med live.

 6. Hej
  jeg har premium abonnement og under Premium abonnementsbeskrivelsen står der at Premuíum abonnementet giver fuld adgang til live events, – men når jeg forsøger at tilgå icehorse eventet bliver jeg afkrævet 79 kr. ?
  mvh Mie

  1. Ja, man betaler yderligere 79 kr. for adgang til Icehorse:) Men stadig billigere end at købe adgang kun til dette event uden Premium:)

   1. Det er så fint. Blot ikke det der står, når jeg går ind under mit abonnement for at tjekke indholdet for mit premium abonnement. Her står der blot “Live events fuld adgang.” … Jeg har ikke været omkring fanen “bliv premium medlem”, da jeg allerede var medlem.

 7. Hej! Nogen fortalte at man kan se nogle af de tidligere klasser når man har købt Premium medlemskab og adgang til Icehorse. Nogen der ved hvordan man gør?

Leave a Reply