Skip to main content

Donkey Boy klar til ridning igen

Donkey Boys ejer Kirstin Andresen deler opslag på Facebook, hvor hun skriver “Donkey Boy klar til ridning igen” efterfulgt af 3 stjerner
| Louise Woss Sigerslev

Elite-, guldmedalje- og præmiehingsten Donkey Boy, vinder af Danmarks Rideforbunds dressurchampionater 2016-2019, dobbelt medaljetager ved UVM og faderhingst til adskillige højt profilerede og præmierede afkom, som de seneste par år med succes har været under ridemæssig uddannelse til Grand Prix og stået til rådighed for avlerne hos Helgstrand Dressage, blev i forsommeren 2022 skadet. Siden er hingsten kun fremvist i skridt for hånd, og der har været tvivl om hvorvidt den talentfulde hest ville komme under sadel igen.

Læs også: Donkey Boy alvorligt skadet

Godt nyt fra hingstens ejer

Donkey Boys ejer Kirstin G Andresen deler her til morgen et opslag på sin Facebook, hvor hun skeriver “Donkey Boy klar til ridning igen” efterfulgt af 3 stjerner. Opslaget har ligeledes 2 billeder af hingsten iført sadel, trense, og på jorden står en person iført ridehjelm mens denne holder Donkey Boy i en longe line.

Læs også: Video: En hilsen fra Donkey Boy

Tålmodighed og tro

…Kan flytte bjerge, og der er helt sikkert andre end os her på redaktionen der glæder dig over denne herlige nyhed, om Donkey Boy. Vi glæder os til at følge hingstens genoptræning, og ønsker ham alt det bedste.