Skip to main content

Bohemian til Patrik Kittel

Cathrine Laudrup Dufours mangeårige makker, skal sælges igen
| Louise Woss Sigerslev

Den smukke røde vallak, vi i Danmark bedst kender som Cathrine Laudrup Dufours makker ved de hest store stævner, blev tidligere på året solgt til det tyske firma Sportpferde Galleria, som den koreanske olympier Dong Seon Kim rider for. 

Læs også: Bye bye Bohemian
 
Bohemian var tænkt som hans olympiske makker i Paris 2024, og Kim begyndte straks sin olympiske træning med at flyve hesten til Florida og konkurrere med ham i deres første CDI i Wellington. De var tilmeldt Grand Prix den 23. februar, men trak sig i opvarmningen. Dagen efter red parret en national klasse. 
 
En uge senere trænede Dufour Kim til hans CDI-debut på Bohemian i Wellington, hvor han scorede 68,435 % i Grand Prix og 73,565 % i freestyle. Koreaneren red Bohemian i yderligere to CDI’er, hvor deres Grand Prix-score var 69,978%. 
 
En forandring i livet og famileforretningen trak Kim tilbage til Korea, og den 17. juli annoncerede Sportpferde Galleria på Eurodressage, at Bohemian atter er til salg. 
 
Patrik Kittel 
Bohemian var til salg hos Hubertus Schmidts, men den svenske Grand Prix-rytter Patrik Kittel, som er en del af Helgstrands hestehandelskonglomerat, var i stand til at overbevise ejeren om at give ham tøjlerne. 
 
Denne weekend i Crozet, Frankrig, konkurrerer parret for første gang. 


Kilde: Eurodressage