Skip to main content

Optimering af øvelser og gang med Betina Jæger

(Ny video) I vores serie får du et unikt indblik i dagligdagen hos Helgstrand Dressage – træningscentret har afdelinger i Danmark, Tyskland og USA. De i alt 300 heste trænes dagligt af virksomhedens små 100 ansatte. I dette afsnit bliver du forkælet med andet afsnit af træningsserien med Betina Jæger Jensen, hvor hun viser, hvordan hun optimerer øvelser og hestens gangarter.
| admin

Se hele afsnittet: Optimering af øvelser og gangarter med Betina Jæger Jensen

Så er vi klar med andet afsnit i træningsserien med Helgstrand-rytteren Betina Jæger Jensen.

Første afsnit havde fokus på opvarmningen. Betina satte sig i sadlen på en af de lidt yngre heste, og du kunne få tips til din egen opvarmning fra den rutinerede rytter.

Nu er det tid til at dykke ned i øvelserne – og er det egentlig muligt at optimere hestens gangarter?

– Man kan godt have en hest, der ikke er en flyvemaskine, men går pænt og stabilt rundt, og som stadig bevæger sig på en god måde – den kan man stadig score en masse point på. 

Se en teaser for indslaget:

Se flere indslag om rytterne fra Helgstrand Dressage:

Betina Jæger har de seneste fem år været ansat på Helgstrand Dressage, hvor nogle af de bedste dressurheste bliver uddannet, købt og solgt videre. Hun står for uddannelsen af de lidt ældre heste, mens du tidligere i vores serie har kunnet møde Mike Mihaita og Eric Guardia Martinez.