Skip to main content

4 danske dressurryttere til Lövsta Top 10

Hele 4 danske dressurryttere har fået plads ved det præstigefyldte stævne Sweden International Horseshow – hvor dressursportens top 10+ er til start.
| admin

Det er en imponerende startliste i dressur, som Sweden International Horseshow kan mønstre til den kommende weekend. Hele 4 danske ryttere er på startlisten: Cathrine Laudrup-Dufour, Carina Cassøe Krüth, Daniel Bachmann Andersen og Andreas Helgstrand. Fra Tyskland kommer verdensetteren Jessica von Bredow-Werndl, Isabell Werth og Benjamin Werndl, fra Holland Dinja van Lire og fra værtsnationen Patrik Kittel og Therese Nilshagen.

I military, Agria Top 10 Indoor Eventing er Peter Flarup på startlisten og i springing er Lars Bak Andersen den danske repræsentant.

Det er et spændende program, de svenske arrangører præsenterer fra den 24. – 27. november med dressur, springning, military og kørsel samt konkurrencer for Islændere. Hele fire verdensettere er tilstede i Stockholm, hvor der rides om store pengepræmier.

Löwsta Top 10 afvikles lørdag den 26. november med Grand Prix og med den afgørende kür-finale søndag den 27. november. Og der er hele 2,4 millioner Skr. i præmiepenge i kürfinalen rytterne rider om, og heraf tilfalder de 720.000 skr. vinderen. Det er rytterne på verdensranglistens top-ti, som bliver inviteret, men ikke alle kommer til start, og så suppleres der op.

Se startlisten her: Start- och resultatlistor – SIHS (horseshow.se)

Sweden International Horse Show 2022 (equipe.com)