Skip to main content

Daniel har sagt farvel til Vayron

Efter en fantastisk sæson 2024, har Daniel idag måtte tage afsked med sin EM 2023, OL 2024 og World Cup Herning makker Vayron
| Louise Woss Sigerslev

Efter en fantastisk sæson 2024, har Daniel idag måtte tage afsked med sin EM 2023, OL 2024 og World Cup makker Vayron.

Daniel fortæller på Instagram

Daniel har idag lagt en video på Instagram, hvor han fortæller at Vayron idag er blevet hentet af sine ejere, der har taget den store brune hingst hjem.
Daniel er selvfølgelig ked af det, og udtrykker at han kommer til at savne Vayron, der er en af de allerbedste heste i verden, og en makker han har sat stor pris på at have i sin stald.
Jeg er selvfølgelig rigtig ked af det, men vil også huske alle de fantastiske resultater og oplevelser vi har haft, men først og fremmest vil jeg huske et fantastisk venskab med en fantastisk hest.

Vayrons rejse med Daniel

Westphaler-hingsten efter Vitalis/P.B. Gloster, debuterede med Daniel Bachmann i Grand Prix tilbage i 2022, ved Kirstinelund Horse Festival. Her blev det nye par belønnet med 76,500% og en sejr .

Siden er det blevet til et utal af flotte placeringer for parret, der altså har redet sidste tur op ad midterlinien sammen ved det netop overståede World Cup stævne i Herning. Her blev Parret nummer 2 i fredagens Grand Prix, og snuppede endnu en 2. plads i Grand Prix Freestyle lørdag

Se Daniels video HER