Skip to main content

Blue Hors flytter sammen med Stutteri Ask

Blue Hors vil som led i en ny strategi, i løbet af 2024 blive en del af et samlet hestesportskraftcenter på Stutteri Asks fantastiske faciliteter på fyn
| Louise Woss Sigerslev

I en nyhed netop udsendt af Blue Hors, fremgår det at man i løbet af de næste 6 måneder, vil trimme den efterhånden store og flergrenede forretning i Randbøll, og flytte hingstestationen og topdressurhestene til fyn. Her er planen at Blue Hors skal dele faciliteter med Stutteri Ask.

Generationsskifte og nyt fokus

I forbindelse med gennerationsskifte fra 3. til 4. genneration, er det besluttet at man ønsker et enklere set-up i fremtiden. Det betyder at man samler hestesports- og avlsaktiviteterne på fyn i løbet af 2024.

Nanna Merrald forbliver rytter hos Blue Hors

Landsholdsrytter Nanna Merrald forbliver første rytter på Blue Hors, der fortsat vil fokusere på, og have som målsætning, at være med i den absolutte elite i dressursporten. ‘

Læs også: EM sølv til Nanna & Blue Hors Zepter

Keld Kirk udtaler:

”Jeg er stolt af de sportslige og avlsmæssige resultater, som Blue Hors har præsteret gennem de sidste 30 år, og jeg oplever en stor glæde ved det høje niveau, der kendetegner den danske dressuravl i dag. Igennem årene har Blue Hors vokset sig stor, og virksomheden har i dag mange forgreninger og forretningsområder. Nu vil vi gerne genetablere et mere enkelt setup centreret om de to områder, det hele startede med, nemlig dressursporten og avl. Det ser jeg og min familie frem til, selvom det naturligvis er trist at gennemføre forandringer, der påvirker vores værdsatte medarbejdere.” 

Du kan læse hele nyheden hos Blue Hors HER