Skip to main content

Flarup på andenpladsen i Stockholm

Peter Flarup er til indendørs military ved Sweden International Horseshow, og han har lagt stærkt ud med en andenplads i kvalifikationen.
| admin

Forud for deltagelsen i Agria Top 10 Indoor Eventing i Stockholm fortalte Peter Flarup, der er vores mest succesfulde militaryrytter, at han håbede på at forbedre sidste års 4. plads.

Læs også: Peter Flarup er til indendørs military!

Peter fortalte at han og OL-partner Fascination e. Favorit Ask var i god form forud for stævnet, og det beviste han i kvalifikationen, hvor han kom ind på en delt andenplads. Startrækkefølgen i finalen afgøres af resultatet i kvalifikationen, så Peter får mulighed for at se andre ride banen i finalen, inden han selv skal i aktion. Og bortset fra vinderen af kvalifikationen, vil han have et godt overblik over, hvad der kræves af ham og Fascination for at gå helt til tops.

Maxime Livio og Boleybawn Prince Foto: Roland Thunholm/SIHS

Fransk vinder af kvalifikationen

Maxime Livio (FRA) og Boleybawn Prince var den bedste kombination i første klasse af Agria Top 10 Indoor Eventing i Stockholm. Livio var meget tilfreds med sin hest efter turen:
“Han er bare en fantastisk hest. Han deltog i Boekelo, da han var otte med det tyske hold. Jeg træner Thailands landshold, og nu tilhører han en af ​​mine thailandske ryttere. Han er 17 nu og elsker stadig at konkurrere. Vi træner ham til disse konkurrencer, fordi de ikke er så fysisk krævende. Han kan bare have det sjovt og mærke stemningen på de store stævnepladser. Jeg er meget heldig at have denne hest, og jeg er meget taknemmelig for hans ejere, der lod mig ride ham .”

Hvad synes du om at have en indendørs sæson i eventing?
“Jeg synes, det er rigtig godt med de indendørs shows, fordi vi kan promovere vores sport, og det er nyttigt for os at have konkurrencer i vintersæsonen. Jeg tror også, publikum elsker at se disse konkurrencer, der er altid en rigtig god stemning.”

Resultat