Skip to main content

Følg finalen i DRF-mesterskab for hold i ponydressur

Søndag kan du opleve Danmarks bedste ponyekvipager kæmpe om DRF-mesterskabet for hold. Der er meldt intet mindre end 35 hold til start, når Frederikshavn Rideklub byder velkommen til stævne i weekenden.
| admin

Fra fredag til søndag er Danmarks bedste dressur-ponyekvipager at finde i Nordjylland. Der byder Frederikshavn Rideklub nemlig velkommen til Agria DRF Mesterskab for hold i ponydressur – for 11. år i træk.

Og igen i år er stævnet noget af et trækplaster. Hele 35 hold har meldt til start i mesterskabet. Fredag og lørdag gælder det de indledende klasser, mens søndag er helliget finalen – og du kan følge hele hold-finalen live!

Listen med startende ekvipager afslører, at flere ryttere fra det sølvvindende EM-hold kan opleves i DRF-mesterskabet for hold.

Natalie Thomassen repræsenterer sammen med Sophia Boje Obel Jørgensen Herning Rideklub, mens Josephine Gert Nielsen skal hive point hjem til Slagelse Rideklub.

Info om streaming

De bedste danske ponyhold samles hos Frederikshavn Rideklub for at dyste om medaljer i Agria DRF-mesterskabet i dressur. Vi streamer finalerne søndag d. 13. september.

Pris

Premium Medlemmer: Gratis
Basic Medlemmer/Pay pr view: 79 kr.

Se startlisterne her