Skip to main content

Glæd jer til 5-stjernet dressur i Herning

Dansk Varmblod inviterer igen toppen af dansk dressursport til 5-stjernet Grand Prix og Grand Prix kür i Boxen i Herning i kamp mod udenlandske topryttere.
| admin

Der var en helt særlig stemning inde i Jyske Bank Boxen sidste år, da de danske dressurryttere satte sig tungt på topplaceringerne i de to 5-stjernede dressurklasser. Cathrine Laudrup-Dufour og Bohemian rundede de magiske 90% i küren efterfulgt af Carina Cassøe Krüth og Daniel Bachmann Andersen.

Læs også: Cathrine Dufour: En stor dag for dansk dressur!

Igen i år inviterer Dansk Varmblod dressursportens elite til 5-stjernet dressur i Boxen under forbundets hingstekåring med show internationale spring- og dressurklasser med meget mere i MCH Messecenter Herning fra den 8. til 12. marts.

Se hele programmet for Hingstekåring 2023 HER

Vitamin Well Five Star Dressage

VITAMIN WELL er ny hoved- og titelsponsor for det, som de senere år er kaldet FIVE STAR DRESSAGE i Herning og består af en Grand Prix og en Grand Prix Kür. ECCO Grand Prix bliver afviklet fredag eftermiddag, mens Vodskov Bolighus Grand Prix Freestyle bliver afgjort lørdag eftermiddag – begge konkurrencer finder sted inde i Boxen.

Læs mere HER

Se eller gense Riders Corner fra Hingstekåringen sidste år, hvor vi bl.a. havde Daniel Bachmann Andersen i studiet til en samtale om de flotte danske dressurresultater: Riders Corner med Daniel Bachmann Andersen