Skip to main content

Glamourdale og Fry stiller til start London

Lottie Fry og Glamourdale stiller for første gang siden VM til start ved det kommende London Horse Show.
| admin

Verdensmesterparret fra Herning har meldt deres ankomst ved dette års London International Horse Show. Dressurklasserne afvikles d. 15.-16. december, og det bliver altså Charlotte Fry og Glamourdales første optræden siden VM i Herning i sommer.

Læs også: Charlotte Fry tager endnu en titel som verdensmester

Den smukke sorte Glamourdale har ikke været vist siden VM, og der er med sikkerhed mange der glæder sig til at se den imponerede hest i konkurrence igen. Lottie har startet flere heste siden VM, men mon ikke også hun glæder sig til at ride op ad midterlinien på Glamourdale på hjemmebane i London.

Læs også: Glamourdale – Månedens hest hos FEI

Se opslaget på Instagram:

Stjernespækket startfelt

Fry kommer ikke som den eneste toprytter til det prestigefyldt show. Hun gøres selskab af blandt andet holdkammeraterne Gareth Huges og Richard Davison. Også tyskland bliver flot repræsenteret med Helen Langehanenberg og Ingrid Klimke. Fra Holland har Hans Peter Minderhoud meldt sin ankomst. Det samme har spanske Alejandro Mendez og australske Simone Pearce, for blot at nævne nogle af de prominente ryttere der kan opleves i London.

Ingen danske ryttere til start

Trods det faktum at London International Horse Show hoster den næstsidste World Cup-kvalifikation i dressur inden årsskiftet, tager ingen af de danske dressurryttere turen til England.
Se deltagerlisten HER