Skip to main content

Hvor skal du bo under Herning2022?

Nu åbner herning2022 for salget af hotelværelser i forbindelse med det firedobbelte VM i Herning til august næste år – efter først til mølle princippet
| admin

Hvis man kigger i kalenderen er der længe til ECCO FEI World Championships Herning – Denmark i august 2022. Men hvis du skal booke hotel – er det nu!

Salget af hotelværelser til Herning2022 er netop åbnet. Du har en unik mulighed for at booke et af de få ledige værelser i Herning og omegn. Der er allerede stor efterspørgsel på overnatningsmuligheder under det firedobbelte verdensmesterskab i Herning fra den 6. til 14. august 2022.

Sammen med de 800 ryttere og 100 officials, som skal indkvarteres i Herning, forventes der omkring 200.000 besøgende til det store event.

Derfor forventer vi anselig efterspørgsel på de endnu ledige hotelværelser, og salget følger ”først til mølle” princippet.

Hvis du ønsker at booke – kan du booke dit hotelværelse her!

Gåafstand til VM-pladsen

Hvis du i stedet tænker, du vil bo helt tæt på, hvor det hele sker, er campingområdet – The Village måske lige noget for dig? Her bor du i gåafstand til EquiPark, oplevelsesområdet der binder de tre konkurrence arenaer sammen.

Du kan leje telte eller campingvogne via vores hjemmeside, eller tage dit egen med. Vi har store planer for underholdning og oplevelser i The Village under stævnet.

Se det store udvalg af mulige campingoplevelser i The Village lige her!

Har du styr på billetterne?

Der er fortsat et stort udvalg af billetter til salg, men den første type partoutbilletter er udsolgt. Så hvor længe tør du vente?

Dan dig et overblik over tidsplaner, billetsalg med meget mere på vores hjemmeside.

Du kan også gå direkte til billetsalget lige her!