Skip to main content

Kontant på jagt efter heste-fuskere

Se udsendelsen “Helt til hest” i Kontant på DR TV, hvor vi møder Janne, Bodil og Anja, der er blevet snydt af udenlandske hestehandlere.
| admin

Fortvivlede danskere snydes for hundredtusinder af kroner af udenlandske hestehandlere. Skruppelløse bagmænd gemmer sig bag falske identiteter, spiller et psykologisk spil og sælger heste, de slet ikke ejer.

DR Kontant har sat spot på handlen med heste, hvor danske ryttere bliver snydt, når de handler heste på nettet. De danske købere får ikke de velredne heste, de har set på nettet, men unge, knapt tilredne heste. Det er også historien om misbrug af billed- og videomateriale på heste, der ikke er til salg, som lokker kunder til at betale.

“Tid er en vigtig faktor, når der er mistanke om svindel. Jo tidligere man giver sin bank besked, desto større er sandsynligheden for, at vi kan hjælpe. Ved private handler anbefaler vi, at man altid møder op fysisk for at se varen og de relevante papirer, så man kan sikre sig, at handlen er valid,” lyder det fra Nykredit i et skriftligt svar til “Kontant”.

Læs hele historien her: Heste-fuskere narrede store beløb fra Janne, Bodil og Anja: Politiet er magtesløst | Kontant | DR

Du kan se programmet “Kontant: Helt til hest” allerede nu på DRTV eller på DR1 i aften klokken 21.25.