Skip to main content

Kristian Würtz Green til Blue Hors

En af de mest talentfulde unge dressurryttere herhjemme, Kristian Würtz Green har fået job som rytter på Blue Hors.
| admin

“For mig er mit drømmested Blue Hors,” indleder Kristian Würtz Green. Han er 20 år, og har fået tilbudt job som rytter i sportsafdelingen på Blue Hors.

“Blue Hors passer rigtig godt ind i mit koncept, jeg har altid set op til stedet, og har meget gerne villet dertil,” fortsætter han. Han er glad for at Blue Hors har henvendt sig, og han glæder sig nu til at komme igang den 1. september.

Kristian får et par håndfulde heste, han skal være ansvarlig for uddannelsen af, og så tager han en enkelt hest med sig.

På Blue Hors kommer han under sportschef Ulrik Gerstorf Sørensens vinger, og han er godt tilfreds med at få Kristian “i stalden”:

“Kristian passer godt ind på Blue Hors. Han har noget erfaring, og er en fin rollemodel.”
Målsætningen for Blue Hors sportsafdeling er bl.a. at være med til at støtte og udvikle talentmassen, og det går fint i tråd med ansættelsen af 20-årige Kristian, fortsætter han.

Læs også: Video: Kristian Würtz bakker op om drenge i ridesporten

Kristian Würtz Green og BOVBJERGS ZHIVAGO. Foto: Green Foto

Stutteri Schuberts fortsætter

Kristians forældre Mette Würtz Green og Per Green købte i 1996 ejendommen på Schubertsvej, som i dag danner rammen om Stutteri Schuberts. Den daglige drift varetages af Mette Würtz Green der er uddannet berider, og har deltaget i dressurkonkurrencer på højt dansk- og internationalt niveau. Mette vil fortsætte med uddannelsen af hestene på stedet. Og så er det ikke så langt fra Blue Hors i Randbøl til Kristians barndomshjem ved Ringkøbing, hvis han skal forbi for at hjælpe sin mor og søster.

Med sine 20 år er Kristian fortsat Ungrytter. Han har været en del bruttotruppen og ungdomslandsholdene de senere år, og han skal til det internationale stævne i Hagen fra den 10. – 13. juni med Bovbjergs Zhivago.
“Det glæder jeg mig til. Det er godt at ride i Hagen,” fortæller Kristian.

Flere af hans talentfulde heste er nu sat til salg. Da han kun skal have en enkelt hest med til Blue Hors, bliver flere af de veluddannede heste fra Stutteri Schuberts nu solgt, så Mette fremover fokuserer mere på de unge heste.

Se også træningsvideoer i vores arkiv, hvor Kristian fortæller om at ride ud, om at få en god afslutning på træningen med meget mere: Kristian Würtz Green Archives