Skip to main content

Michelle vandt PEEK: Jeg har fået mange fede muligheder

I morgen løber årets PEEK finale af stablen på Blue Hors, og du kan se med GRATIS her på Zibrasport Equest! Mød vinderen fra 2019, Michelle Tovgaard, som har fået meget ud af sin deltagelse.
| admin

Siden juni har håbefulde ryttere fra hele landet blogget om livet med heste på godt og ondt som en del af årets PEEK konkurrence på Riders NOTEBOOK. Foruden bloggerportalen Riders NOTEBOOK afholdes konkurrencen af Pavo, Ecco og Catago, mens Blue Hors lægger lokaler til den store finale, som afvikles i morgen lørdag den 29. oktober.

Se med LIVE lørdag: PEEK finale 2022

Her skal ti finalister vise deres heste frem og fortælle dommerne, hvorfor netop de fortjener at løbe med sejren. De tre bedst placerede kan se frem til fede præmier fra sponsorerne.

“Jeg valgte at være helt ærlig”

En der har selv har oplevet, hvilken betydning PEEK konkurrencen egentlig kan have er Michelle Tovgaard. I 2019 var det nemlig hende, der løb med sejren.

“Da jeg deltog i PEEK, valgte jeg at sige, at jeg skulle være helt ærlig. Jeg skulle være ligeglad med, hvad de andre i stalden rendte og tænkte om, hvad jeg lagde op osv.,” fortæller Michelle. “Jeg delte alt fra hesteverdenen – både de gode, men også de dårlige sider,” uddyber hun.

Læs også: Se med live fra årets PEEK finale på lørdag

Og netop ærligheden er vigtig – i det hele taget, men også i PEEK konkurrencen, som for mange er en mulighed for at bryde med bl.a. tabuer og fordomme i ridesporten i lige så høj grad som en mulighed for at fortælle om hverdagen med hest og ridning. Michelles ærlighed var også medvirkende til hendes sejr tilbage i 2019. “Det gjorde, at sponsorerne valgte at støtte mig og sige: ‘Du er god nok’,” fortæller hun.

PEEK kan føre til mange nye oplevelser

Michelle har generelt fået en masse ud af sin deltagelse i PEEK, som på mange måder har været et springbræt for hende, der bl.a. ledte til hendes første internationale stævne.

“Efter PEEK har jeg lært en masse om, hvad det kræver for mig som profilrytter, og hvad et firma ønsker at se fra mig. Jeg skal virkelig vise, hvem jeg er og være ærlig. Og det har gjort, at jeg har fået sindssygt mange fede muligheder. Bl.a. har jeg været med til at arrangere PEEK i år,” afslutter den tidligere vinder.

PEEK fortsætter til næste år

Lyder PEEK som noget for dig, så er der heldigvis gode nyheder. Konkurrencen vender nemlig tilbage igen til næste år! Så har du en blogger gemt i dig og kunne du tænke dig at dele ud af dine tanker om livet med hest, så er det bare med at følge med, når der kommer mere information om, hvornår konkurrencen starter op igen!

Indtil da kan du gå på opdagelse i de mange fantastiske blogindlæg, som de dygtige bloggere har skrevet i årets konkurrence lige her på Riders NOTEBOOK.