Skip to main content

Nu kan du melde til Store Hestedag 2021

Vil du gerne have din hest med til bedømmelse, opstaldning, Groomingmesterskab, camping eller nogle af de mange andre aktiviteter, så er det nu, du skal melde jer til.
| admin

I 202o blev Store Hestedag i Roskilde desværre aflyst på grund af Covid-19, men i september vender arrangementet endelig tilbage.

I løbet af to dage kan du som publikum, seer eller deltager glæde dig til:

“Bedømmelser, opvisninger og forskellige konkurrencer er omdrejningspunktet for Store Hestedag. Hvis du er til ridning, hesteagility, kørsel, heste i fri dressur eller blot nyder heste i alle former, farver og størrelser er Store Hestedag arrangementet for dig og familien. 

Oplev mere end 1.000 heste i aktion. Deltag i clinics, hep på rytterne i Mounted Games og Sjællandsmesterskaberne i Pony Games. Se de mange mønstringer og bedømmelser inden for forskellige racer.

Konkurrencer i dressur, spring og kørsel og meget mere er med til at gøre Store Hestedag til stedet hvor heste-interesserede mødes. Oplev de flotte hesteshows og gå på opdagelse i det store marked med alt til rytter, hest og hund,” lyder det fra folkene bag Store Hestedag.

Meld til her

Lyder alt det overstående som noget for dig og din hest, så er tilmeldingen åben – det eneste du skal gøre er at følge dette link.

Har du lyst til at finde ud af mere om Store Hestedag, så dyk ned i vores arkiv, der bugner med udsendelser fra begivenheden.