Skip to main content

Video: Pony-Power på Borgen

Rosa Dalmine og 3’er ponyen Frk Flippa snuppede den første sejr ved 2023 udgaven af Christmas Show warm up pony.
| Louise Woss Sigerslev

Hestene har efter 5 forrygende dage forladt Vilhelmsborg, og lukket dette års Danish Christmas Show warm up hest, der blev præcis den fest det har sig for vane at være.

Ponyerne flytter ind

Nu er ponyerne flyttet ind, og Danish Christmas Show warm up pony er i fuld gang. Allerede søndag, var der mere end 450 startende ekvipager ved det populære stævne, der udover springning, byder på hygge med ridevennerne, nissehuer og julemusik fra d. 19.-26. november.

Messing, kobber, og andre metaller

Idag mandag går det løs med første kvalifikation af messing- og kobbertur for kategori 3-,2- og 1’er ponyer. Stævnet favner bredt og de mindste spring for kategori 3 ponyerne er i messingtur 65cm. Det giver de små og måske mindre erfarne ryttere en mulighed for at ride med ved et stævne der har næsten samme set-up for dem, som det har for de professionelle, der dyster i klasser på op til 150cm ved Danish Christmas Show fra d. 5.-10. december.

Læs også: Thilde vandt den allerførste klasse ved Christmas show

Rosa og of Frk. Flippa første vinder

Rosa Dalmine og 3’er ponyen Frk Flippa snuppede den første sejr ved 2023 udgaven af Christmas Show warm up pony. Parret red en lynhurtig og fejlfri runde, og kunne lade sig hylde som vinder af den første kvalifikation af messingturen for kat. 3. Se parrets runde herunder.

Start- og resultatlister fra stævnet