Skip to main content

Riders NOTEBOOK lukker

Efter 5 år på markedet lukker magasinet og bloggerportalen Riders NOTEBOOK. Lukningen sker som et led i det strategiske skifte i Zibrasport.
| Louise Woss Sigerslev

Efter 5 år på markedet lukker magasinet og bloggerportalen Riders NOTEBOOK, som blev opkøbt af Zibrasport i 2021. Lukningen sker som et led i det strategiske skifte i Zibrasport, hvor forretningen fremadrettet oprustes på streaming og kommercielle produkter. Mulighederne for at Riders NOTEBOOK kunne leve videre på andre hænder er blevet afsøgt, desværre uden held.

Målrettet fokus hos Zibrasport
Opkøbet af Riders NOTEBOOK passede godt i Zibrasports forretningsmodel med at skabe et bredt ridesportscommunity, men i tråd med et strategisk skifte mod opgradering på streamingområdet samt udvikling af den kommercielle forretning, ligger udgivelsen af et magasin og driften af en bloggerportal ikke længere i tråd med det strategiske fokus. Det ses også i lyset af, at markedet for magasinudgivelse er blevet markant udfordret af stigende priser og et fald i forbrugernes købekraft. 

”For os er det vigtigt, at vi fokuserer der, hvor vi kan se, at ridesporten får størst mulig gavn af de produkter vi leverer, samtidig med at det er rentabelt. Vi kan se, at den kommercielle del af influencer- og bloggermarkedet i stigende grad flyttes mod de sociale medier, og vi ønsker ikke, at lægge brugerbetaling på bloggerne på Riders NOTEBOOK. Så sammenholdt med udfordringerne på magasinmarkedet har vi valgt at lukke denne del af forretningen. Det gør vi for at kunne fokusere vores indsats og ressourcer på at give danskerne endnu mere ridesportsstreaming, samt at producere kommercielt content til vores samarbejdspartnere på tværs af branchen,” siger Louise Woss Sigerslev, direktør i Zibrasport. 

Mulighederne for at Riders NOTEBOOK kan fortsættes af andre aktører er blevet afsøgt, men det er ikke lykkedes at finde en løsning for dette.

Bloggere og abonnenter får direkte besked

Der bliver ikke udgivet flere numre af magasinet Riders NOTEBOOK, og abonnenterne vil blive kontaktet direkte med info om refundering af evt. tilgodehavende. 

Bloggerne på Riders NOTEBOOK bliver også kontaktet direkte og vil selvfølgelig få en frist, så de har mulighed for at trække deres content ud.