Skip to main content

Spændende program på årets camp for drenge i ridesporten

Årets camp foregår d. 9.-11- hos Helgstrand Dressage, byder blandt andet på undervisning ved Alexander Helgstrand og flere andre prominente navne.
| admin

Campen henvender sig til drenge i ridesporten i alle aldre, og forældre og søskende er også velkomne. Det forventes at rytteren selv kan passe, fodre, opsadle og opvarme sin hest eller pony. Kan rytteren ikke det, skal forældre eller tilsvarende stå for dette. Har rytteren brug for trækker gælder samme. Vi opfordrer til at forældre deltager så meget som muligt – der er rig mulighed for nye venskaber for voksne også.

NYT! På denne camp vil der være et forældrespor. I vil som forældre blive inviteret til foredrag, networking, erfaringsudveksling og meget mere. Husk at afkrydse om I som forældre ønsker at deltage på forældresporet – det er ganske gratis!

Det er muligt at tilmelde kurset uden hest eller pony. Det er ikke muligt at leje hest eller pony af Foreningen for Drenge i Ridesporten.

Det er på denne Camp muligt at medbringe op til 2 heste eller ponyer pr. rytter – lav blot 2 tilmeldinger på samme rytter.

Undervisningen er opdelt i 3 spor:

* Dressur henvender sig til rytteren, der kan ride et LC program uden hjælp
* Spring henvender sig til rytteren, der kan galopere en bane på minimum 30 cm  på pony eller 60 cm på hest  uden hjælp
* Upcoming henvender sig til rytteren, der endnu ikke opfylder kravene til spring eller dressur.

Undervisere meldes ud på et senere tidspunkt, men I kan godt glæde jer. 

Der er planlagt et fedt program udover undervisning, bl.a. teambuilding og diverse sociale aktiviteter. 

Se hele programmet og læs mere