Skip to main content

Satser på nogle gode ture i Hedensted

Zibrasport Equest har snakket med Kristian Würtz Green og Nadja Aaboe Sloth, som du kan opleve, når vi sender live fra landsstævnet i dressur i Hedensted lørdag og søndag.
| admin

I weekenden kan du se med live fra landsstævnet i dressur i Hedensted – Zibrasport Equest streamer nemlig lørdag og søndag.

Glæd dig til weekendens streaming fra Hedensted

Youngrider Kristian Würtz Green medbringer hele tre heste til stævnet – lørdag skal han ride Prix St. George på SCHUBERTS MACATTACK og BOVBJERGS ZHIVAGO.

“I dag, fredag, rider jeg desuden en klasse på syvårige Aston

Vi bruger stævnet som forberedelse til sæsonen. Jeg skal bl.a. ride Ecco senere, så det er brugbart lige at få en fornemmelse af, hvor vi står.

Det er altid dejligt at ride i Hedensted. Der er styr på det, så jeg glæder mig, og så kommer der rigtig mange gode ryttere til start i weekenden”, fortæller den 19-årige rytter.

Kristian har efter endt skolegang besluttet sig for at bruge endnu mere tid på ridningen.

Læs også: Kristian Würtz Green om Zhivago: – En rigtig kammerat

“Jeg arbejder næsten fuldtid med hestene. Jeg har seks heste hver dag, og så arbejder jeg lidt ved siden af med foto og video. Jeg underviser også lidt. Jeg kan godt lide at lave noget, for det med at sidde på sofaen, er jeg ikke så god til.

Jeg er 19 år, så dette år står på youngrider. Jeg håber at komme med til EM, men det er et rigtigt stærkt felt, så der er hård konkurrence.

Jeg har en del unge heste klar i kulissen, og Zhivago har potentialet til Grand Prix – vi arbejder på de øvelser derhjemme.”

Artiklen fortsætter under fotoet

Kristian Würtz Green er at finde på weekendens startlister (Foto: Zibrasport Equest)

Favour er forberedt

Nadja Aaboe Sloth og niårige FAVOUR GERSDORF kan du opleve i Intermediare II lørdag, mens ekvipagen skal i vælten i Grand Prix søndag.

“Jeg håber vi kan få to gode og stabile ture som forberedelse til Herning om 14 dage.

Se også: Nadja købte sin Grand Prix hest, da den var 2 år

Forberedelserne er lagt sammen med min træner Leif Sørensen, vi har trænet videre på nogen af de ting som Wolfram Wittig gav os med til ekspertsamling i starten af måneden, og jeg synes at flere af tingene har forbedret småting i vores daglige træning.

Målet for i år er først og fremmest at holde Favour glad og fri for skader, også få en masse gode oplevelser og mere erfaring på dette niveau både nationalt og internationalt.”

Se vores træningsserie med Kristian Würtz