Skip to main content

Se Helgstrand og Schockemöhles hingste på Zibrasport Equest

Lørdag den 27. februar klokken 14 sender vi Helgstrand og stedets tyske samarbejdspartners imponerende hingsteshow her på sitet.
| admin

Lørdag den 27. februar, skal du klippe ind på Zibrasport Equest, hvis du har lyst til at se nogle af de bedste hingste i verden.

Helgstrand har nemlig besluttet, at deres hingstevideoer bliver en del af et storslået hingsteshow, som bl.a. streames her på sitet.

“Grundet flere hingsteshows den kommende weekend har vi sammen med vores tyske samarbejdspartner besluttet os for at samle alle de nye hingstepræsentationer i et festligt hingsteshow: lørdag den 27. februar klokken 14.

Helgstrand

Det er gratis at se hingsteshowet denne dag og efterfølgende kan de enten ses i CMH’s eller ZibraSports arkiv gratis eller på vores respektive hjemmesider.

Alle videoer vises med hhv. tysk og engelsk speak, og bliver efterfølgende tekstet med danske undertekster på vores hjemmeside.

Selvom vi synes, at vi hvert år kan stille med en helt exceptionel hingstekollektion, så tør vi godt love, at i år kommer vi til at vise den hidtil bedste kollektion bestående af fløjhingste, præmiehingste, championatsvindere, Bundeschampions etc.”