Skip to main content

Billetter til OL i Paris – DIF giver gode råd

Vi får rigtig mange spørgsmål om, hvordan man får fingrene billetter til OL i Paris 2024. Og den første vigtige deadline er lige om lidt. Derfor har vi lavet en side, hvor I kan få et overblik over mulighederne for at kommer til den franske hovedstad og støtte de danske atleter, skriver DIF.
| admin

Mange vil afsted. Tusinder af danskere fik deres billetter til OL i Tokyo annulleret på grund af corona, og det kommende sommer-OL er det første i Europa i 12. Herefter går der yderlige minimum 12 år, før det næste sommer-OL kommer til Europa.

Billetsituationen kan virke lidt indviklet, men hvis I læser vores overblik, så burde I være godt rustet til at gå på billetjagt, skriver DIF.

Salget af biletter til legene i Paris foregår i to overordnede spor:

1: Salg af ‘tickets only’ via Paris 2024. Det er de billigste billetter, hvor man ikke køber andet end selve billetterne, der giver adgang til at overvære sporten

2: Salg af hospitality-billetter via firmaet On Location og finske Elämy Grup, som har agenturet for disse billetter i Skandinavien. Disse billetter er dyrere, da de også indeholder en hospitality-del i form af eksempelvis mad og drikke.

Tickets only

For at kunne købe ‘tickets only’ skal man være blandt vinderne af en lodtrækning. Disse billetter er de billigste. Der er en million billetter til salg til 24 euro. Halvdelen af billetterne koster 50 euro eller mindre.  Se hele overblikket over priserne her.

Men man skal som skrevet være lidt heldig med lodtrækningen for at kunne købe dem.

Tickets only-salget foregår i to faser. I første fase er der mulighed for at købe billetpakker til tre forskellige sessioner (i alt 30 billetter kan man bestille her)

For at deltage i lodtræningen til billetpakkerne, skal man senest den 31. januar 2023 skrive sig op her hos Paris 2024.

I anden fase af tickets only-salget er der mulighed for at købe enkeltbilletter. For at deltage i lodtrækningen om at kunne købe enkeltbilletter, skal man registrere sig i løbet af marts og april. Se tidslinjen for de to faser i tickets only-salget nedenfor.

Hospitality

Salg af hospitality-billetter foregår i et andet spor, og dem kan man købe her og nu.  På Elämys danske side, kan købe billetter til en lang række idrætsgrene.

Hospitality betyder, at man ud over billetten også køber en service i form af loger, mad og drikke og lignende. Prisen afhænger meget af, hvilket niveau af hospitality, man køber. Der er guld-, sølv- og bronze-niveau, hvor hospitality foregår i arenaen, og så er der ‘in the city’, hvor hospitality foregår i en fanzone inde i det centrale Paris.

Elämy sætter løbende nye hospitality-billetter til salg til forskellige sessioner og i forskellige niveauer.

Det er også muligt at købe hospitality-billetter direkte her hos On Location, som måske har andre billetter til salg end Elämy.

Læs mere HER.